Persoonlijk,  Spiritueel

Wat zeggen de kaarten?

Al zolang ik mij kan herinneren is een traditie op 1 januari bij mijn gezin om een jaarkaart te trekken. Deze jaarkaart trekken wij uit een tarotdeck en geeft een leidraad voor het nieuwe jaar.

2020 jaarkaartAfgelopen jaar was “the hermit” mijn kaart. Deze kaart gaat over reflectie, spiritueel mentorschap, tijd spenderen buiten de chaos van het leven. Maar ook over eenzaamheid, het negeren van je innerlijke stem en isolatie. 

Ik kan wel zeggen dat deze kaart 2020 voor mij ontzettend goed weerspiegeld. Afgelopen jaar stond voor mij in het teken van burn-out herstel, zelfontwikkeling en liefde. Over spiritualiteit en ook zeer zeker over leven buiten de chaos van het leven. 2020 was mede dankzij de pandemie die uitbrak echt een moment van rust voor mij. Ik kon even loslaten waar ik mee aan het vechten was, ik hoefde mezelf niet meer te verantwoorden over waarom ik “niks” deed en kon gewoon lekker in mijn eigen flow verder gaan. En wat was dat heerlijk.

2021 jaarkaartDe kaart die ik getrokken heb voor 2021 is the knight of cups. Deze kaart staat voor passie, creativiteit en emoties. Voor je laten leiden of belemmeren door emoties en voor gevoeligheid.

Als ik kijk naar waar ik sta en waar ik op wil focussen komende periode sluit deze daar ook ontzettend mooi bij aan. Ik wil mijn passie weer laten opbloeien, die burn-out volledig de deur kunnen wijzen, terug komen in contact met mijn emoties.

Wat deze kaart in werkelijkheid voor mij gaat betekenen, dat wordt in de loop van het jaar duidelijk. In de eerste week van 2022 kom ik daar weer op terug.

Mocht jij nou ook benieuwd zijn naar jouw jaarkaart, voor €5 doe ik een korte reading voor jou. Hierbij ontvang jij je jaarkaart en 3 kaarten voor een extra verdieping. Laat dan even een reactie achter onder dit artikel en zorg dat je het juiste e-mailadres invult. Ik zorg dat jij de reading dan op dat e-mailadres gaat ontvangen.  Mij mailen mag ook. Contact@comewithgrace.nl

Liefs.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.