Persoonlijk,  review,  Zelf liefde

Selfcare, een bezoekje aan de schoonheidssalon.

Al vaker schreef ik over het belang van selfcare, tijd voor jezelf nemen en ontspanning. Vandaag ga ik dieper in op een van de momenten die je hiervoor kunt inzetten. Een bezoekje aan de schoonheidssalon.
Ik ging, voor de tweede keer in mijn leven, naar Beautylounge in Lichtenvoorde. Nooit eerder ging ik naar een schoonheidssalon, overtuigd dat dit niks voor mij is.
beautylounge
Girl, i was wrong. Na mijn vorige bezoek aan Beautylounge was ik om. Jodie is erg kundig, de behandeling ontzettend fijn.  Elke 8 weken een behandeling voor huidverbetering, elke 8 weken een selfcare en ontspan moment voor mij.

De salon

De salon vindt je in Lichtenvoorde, aan de broekboomstraat 4 om precies te zijn. De salon heeft een luxe uitstraling, heeft een prettige ontspannen geur en er draait zacht ontspannende muziek. Erg prettig en belangrijk in een ruimte waar ontspanning een zeer belangrijke rol speelt.
beautylounge2
In de behandelruimte is het schoon, overzichtelijk en zijn prettige kleuren gebruikt. De producten die worden gebruikt, en kunnen worden gekocht, staan per merk en productlijn in de ruimte. Hierdoor heb je in een oogopslag duidelijk om welke producten het gaat wanneer Jodie een bepaald product benoemd.  Ook zit de stoel erg comfortabel, krijg je een dekentje over je heen en draagt dit zeker bij aan het kunnen ontspannen.
beautylounge3

De behandeling

Er zijn verschillende behandelingen te boeken bij Beautylounge.  Zo kun je kiezen voor een kennismakingsbehandeling waarbij er door middel van een huidanalyse wordt gekeken naar wat jouw huid nodig heeft. Mega confronterend trouwens, maar wel belangrijk. Zo weet ik nu waar op mijn huid ik iets beter kan gaan reinigen, maar ben ik ook op de hoogte van de pigmentvlekken die er op mijn huid ontstaan.

Wat ik fantastisch vind is dat naast de behandeling gericht op huidverbetering er ook altijd een gezichtsmassage bij zit. Dit geeft nog wat meer ontspanning waardoor ik helemaal tot rust kan komen.  Er is duidelijk nagedacht over de producten die in de behandelingen worden gebruikt. Er wordt afgestemd op jouw wensen of de adviezen die voor jouw huid gegeven zijn binnen de door jou gekozen behandeling. Ideaal!

Er zijn verschillende behandelingen in het thema huidverbetering, waarbij er gekozen kan worden voor behandelingen binnen verschillende merken skincare. Aangezien ik voor thuis Image skincare gebruik is ook de behandeling die ik boek een behandeling uit de Image lijn. Maar je kunt ook kiezen voor een behandeling met Yonka of Mesoestetic.

Maar ook voor microneedling, minerale make-up, wimpers en wenkbrauwen of een pedicure behandeling kan je terecht bij Beautylounge. Een veelzijdige salon met hoge kwaliteit en mooie merken.

beautylounge1De Image skincare zomeractie bevat een prevention+ dagcreme (SPF30, 32 of 50), een ormedic balancing gel masque en een Image hamamdoek en is te bestellen bij Beautylounge

Conclusie

Ben jij toe aan ontspanning, ontbreekt het jou soms aan selfcare of is jouw huid toe aan net die extra oppepper? Ga eens langs bij Beautylounge. Is Lichtenvoorde niet bij jou om de hoek maar wil je toch die me time momenten oppakken door bijvoorbeeld een fijn masker of een lekkere creme? Jodie biedt een online huidadvies, geheel vrijblijvend, waarna je bij haar producten kunt aanschaffen voor het spa gevoel bij jou thuis.

Bezoek jij wel eens een schoonheidssalon?

3 Reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.