Persoonlijk,  Zelf liefde

Remember to live

Wie vanaf het begin mijn blog bezocht heeft, of mij volgt op Insta, hebben de verandering wellicht al gezien. Mijn ondertitel is veranderd. Waar mijn slogan eerst was “Come with Grace, psychologie en spiritualiteit met een persoonlijk randje” is het nu “Come with Grace, Remember to live”. In dit artikel leg ik uit waarom.

Psychologie en spiritualiteit, de basis van mijn blog en daardoor ook de eerst gekozen ondertitel van mijn blog. Echter is mijn blog nu heel veel meer dan alleen psychologie en spiritualiteit. De basis is zeker nog in deze thema’s, alleen nu zijn zelfliefde, bodypositivity, zelfontwikkeling en taboe’s doorbreken belangrijke toevoegingen aan mijn blog.
Mijn blog die mijn visie op het leven weerspiegelt, die mij laat nadenken over bepaalde zaken en thema’s. Die hopelijk jullie ook inspireert om verder te kijken dan wat je kent, maar die ook leert om jezelf als veilige basis te zien, ondersteuning biedt in je leerproces.

Een blog die je laat zien dat je leeft, dat je leeft voor jezelf, dat je alles uit het leven mag halen. Remember to live, in deze wereld die ons van alles opgelegd, die veel beslissingen voor ons maakt of dingen bij ons wegneemt. Remember to live, in deze maatschappij waarin je nooit goed genoeg lijkt te zijn, waarin een ander altijd alles net leuker en beter lijkt te hebben, waarin het leven soms zo ontzettend pijnlijk en naar is.

Wanneer je onthoudt dat je leeft, onthoudt dat jij de regie over jouw leven zelf in handen kan nemen, wordt je kijk op het leven ook anders. Geniet, dans, zing, huil, schreeuw. Doe alles wat het leven je brengt, maar wel op jouw manier. Met elkaar, niet tegen elkaar.

REMEMBER TO LIVE

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.