Persoonlijk

Mijn bedrijf in een nieuwe jas

De meeste van jullie zijn wel bekend met het feit dat ik naast blog ook een ander bedrijf run, Megumi. Megumi is een bedrijf in aromatherapie en coaching en was toe aan een nieuwe jas.

Dat ik dingen anders wilde was duidelijk. Het was wit, saai en vooral ook heel chaotisch er omheen. Ik wilde eenheid, een frisse start en vooral ook een minimalistische uitstraling die ook direct een warm gevoel mee nam.

Ontwerp zonder titel (1)

Mijn nieuwe logo werd geboren na aanleiding van een cursus personal branding. Het feit dat je geen duizenden euro’s ergens in hoeft te stoppen om een volledig nieuwe branding te maken vond ik ontzettend interessant en zo ging ik aan de slag.

Momenteel heb ik een aantal vaste kleurtinten, een aantal vaste lettertypes en een invulling voor instagram gevonden die helemaal passend zijn bij wie ik ben, en wat ik wil uitstralen.

Heb jij al een kijkje genomen? je kunt mij vinden op instagram als @megumi.coaching

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.