coaching,  Psychologie,  Spiritueel,  Zelf liefde

Kleiner dan je bent.

Hoe groot je bent heeft helemaal niks te maken met fysieke punten. Het zegt des te meer over je mentale vermogen. Over dat wat je echt wilt kunnen realiseren.  Wellicht zie jij jezelf niet als bijzonder, houd jij jezelf klein en onzichtbaar voor de buitenwereld. Vooral niet opvallen, want wat heb jij nou te bieden?

Nou, echt een heleboel. Jij bent zoveel groter dan je zelf durft te geloven. Op de wereld is er maar 1 precies zoals jij, je bent uniek en hebt dus ook jouw unieke bijdrage aan deze wereld. Zeg het eens tegen jezelf. Hardop, in de spiegel. Stop eens met die negatieve praatjes.

Oke, dat is makkelijker gezegd dan gedaan, dat weet ik zelf ook heel erg goed. Maar weet wel dat wat jij het meest tegen jezelf zegt het gene is dat jij uitstraalt. Al die negatieve selftalk gaat niks positiefs voor jou doen. Al die negatieve selftalk houdt jou in een bepaald kader. Je mag groter dan de kader zijn, je mag leven en je mag jezelf echt laten zien.

Een vogel heeft toch ook geen maximale vlieghoogte, dat jij zegt “zo is wel hoog genoeg, nu verhef je je wel erg boven mij”.  Nee dat hele kleine beestje mag zo groots als hij wil zijn, zijn van ons. Waarom jij dan niet?

Ga eens experimenteren met ruimte innemen, oefen eens met jezelf tonen zoals je eigenlijk bent. Laat zien wie er diep van binnen altijd bij jou was weggestopt. Je bent groter dan je denkt.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.