Persoonlijk

Het is zomer!

Eigenlijk begon de zomer natuurlijk al op 21 juni, hadden we wat dagen die ook zomers leken, maar voelde het over het algemeen meer als herfst.
Aangezien ik door mijn burn-out momenteel niet werk of studeer is er voor mij geen verschil in wanneer het vakantie is of niet. Zomer 2019 voelde voor mij als iets dat niet bestond, aangezien ik deze periode voornamelijk slapend doorbracht. Ik hoop nu iets meer te kunnen genieten van het weer en wat kleine dingen te kunnen ondernemen.

Mijn vriend heeft deze periode ook vakantie, waardoor het bloggen voor mij nu even op een lager pitje komt. Normaal werk ik aan mijn artikelen als ik bij hem ben en hij aan het werk is. Aangezien hij nu dus een paar weken niet hoeft te werken heb ik besloten ook niet drie dagen achter elkaar aan mijn artikelen te werken. Een kleine zomerstop, wellicht met hier en daar een artikel, maar geen vaste artikelen op vaste dagen. Die komen over een week of 3 wel weer.

Wat ik wel ga doen is genieten, wellicht wat meer bezig zijn met fotografie, samen met mijn vriend de slaapkamer schilderen, ijsjes eten en nog meer genieten.

Wil je niet missen wanneer er een artikel online komt? Ik deel op mijn instagram altijd een story met daarin de aankondiging voor mijn artikel. Dus als je me wilt volgen, heel erg leuk!

Heb jij al vakantie ( gehad)? En wat zijn of waren jouw plannen voor deze zomer?

Tot snel, geniet van de zomer!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.