Persoonlijk

Een stapje terug

Mijn blog startte precies twee maanden geleden. Wat is het heerlijk, wat geniet ik van het contact met jullie en het schrijven. Een blog over mijn passie die gelezen wordt door ondertussen ruim 800 unieke bezoekers. In de blog wereld is dat natuurlijk een minimaal aantal, maar wat ben ik intens gelukkig met jullie.

Deze blog ben ik gestart uit passie, maar ook om mijn tijd te vullen met iets dat dicht bij mij staat, nu ik bezig ben met mijn burn-out herstel. En daar is dan ook meteen deze blog voor. Uiteraard kom ik mezelf ook in het bloggen keihard tegen. Hoe leuk ik het ook vind, hoeveel energie ik er ook uit haal, het kost ook heel heleboel. Elke week MOET ik van mezelf 5 artikelen posten, moet ik elke dag zichtbaar zijn, moet ik kwaliteit leveren. Onzin natuurlijk, ik MOET helemaal niks, en als ik al iets MOET is dat genieten van wat ik doe.
Daarom een stapje terug, vanaf komende week gaan jullie niet meer elke dag een artikel van mij krijgen. Ik merk dat de artikelen die op vrijdag online komen sowieso minder gelezen worden. Daarom stop ik met mijn vrijdag artikel.

Op woensdag komt nu standaard het verhaal van een ander, achter het taboe. Waardoor ik nog drie blogs per week te schrijven heb en het zo voor mezelf ook leuk kan houden. Voor mij wat rust, voor jullie een langer weekend van mijn blog.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.