Persoonlijk,  Zelf liefde

Een nieuw concept

Mijn blog is gericht op zelf liefde, op zelfontwikkeling en op het doorbreken van taboe’s. Dat laatste is natuurlijk niet volledig mogelijk wanneer alleen ik aan het woord blijf. Ik heb jou nodig,  hoe? lees dan even verder

Ik bekijk alles vanuit mijn standpunten, belicht alles vanuit mezelf, waarmee ik wellicht nog steeds een groep mensen tekort doe. Daarom wil ik jou ook een podium bieden. Op dit moment zijn er al drie mensen die een artikel aan het schrijven zijn over iets waar taboe op ligt, soms vanuit hun eigen ervaring, soms omdat zij onderdeel zijn van de strijd tegen deze taboe’s.

Heb jij  nou ook een thema waar jij taboe’s in ervaart, ben je ziek, heb je een baan waarin taboe’s nog altijd bestaan, heb je iets waarin je door het taboe geen ruimte voelt om er over te spreken, maar wil je dit toch? Ik wil jou de ruimte bieden om dit toch te doen. Jouw verhaal op mijn site, anoniem of met jouw naam, alles is mogelijk.

Doe je mee?
Vul onderstaand contact formulier even in of stuur mij een mailtje op contact@comewithgrace.nl met als onderwerp “taboe”. Je hoeft natuurlijk nog niet je volledige verhaal op te sturen, benoem kort waar het over gaat en dan neem ik contact met jou op. 

    Laat een antwoord achter

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.