Persoonlijk,  review

Een blijvende herinnering

Fotografie is mij met de paplepel meegegeven, ik kan mij niet anders heugen dat dat mijn vader overal met een camera te vinden was. Al snel had ik dan ook mijn eerste camera in handen en werd ik besmet met zijn enthousiasme.

Ik vind het heerlijk om de natuur in te gaan, te spelen met licht en zo de mooiste momenten vast te leggen. Toch merk ik dat ik tegenwoordig toch sneller naar mijn telefoon grijp voor een snel plaatje.

Wat ik jammer vind is dat in deze tijden met digitale fotografie we steeds minder echt omkijken naar deze foto’s. Ik kan oprecht genieten van door een fotoboek bladeren en op deze manier herinneringen opsnuiven. Gelukkig wordt een fotoboek maken steeds gemakkelijker. Zo heb je al jouw digitale herinneringen bij elkaar verzamelt in een echt boek. Bij fotofabriek heb je zelfs vele opties in de fotoboeken, waardoor je altijd een boek kunt kiezen dat echt bij jou past.

Ondanks dat fotografie voor mij vooral betekent dat ik mooie momenten uit de natuur vastleg vind ik foto’s van familie, vrienden en de kleine momenten heel veel leuker om zelf terug te kijken. Die foto’s van mooie luchten, bijzondere planten of sneeuwlandschappen zijn toch een stukje minder dierbaar dan terug denken aan dat ene moment met de mensen waar je om geeft. Een foto is zo ontzettend persoonlijk, vaak vertelt een beeld al een heel verhaal, welke voor een buitenstaander totaal niet duidelijk is. Dat is waarom ik zo graag door tastbare foto’s heen ga, het verhaal opnieuw beleven, wellicht nieuwe verhalen horen en verbinding zoeken.

fotofabriek

Ik heb 8 retroprints* laten afdrukken, foto’s in de welbekende polaroid stijl. Je kunt zelfs als je wilt leuke decoraties of teksten aan jouw foto’s toevoegen. Foto’s afdrukken gaat trouwens ontzettend gemakkelijk. Je kunt via de website naar de online editor waar je jouw foto’s kunt uploaden en kan plaatsen in het kader. Ideaal dus om op een snelle manier alle foto’s uit jouw smartphone toch zelf in een fotoboek te kunnen plakken. Naast de retroprints kun je ook kiezen voor o.a. posters of foto’s in lijsten.

Ik ben ontzettend enthousiast als het gaat om de service en kwaliteit van fotofabriek. Het werkt snel, de prints hebben een stevige en goede kwaliteit. Mocht jij dus nog opzoek zijn naar het ideale online platform voor jouw tastbare foto’s, fotofabriek zou ik zeer zeker aanraden!

Ben jij ook nog het type dat het liefst door tastbare fotoalbums bladert?

*product in dit artikel is gekregen.

2 Reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.