Persoonlijk

Dat was de vakantie

Zoals aangekondigd in een eerder artikel stopte ik met werken aan mijn blog gedurende de vakantie van mijn vriend. Hij is ondertussen weer aan het werk, dus ook ik ga weer op regelmatige basis een artikel voor jullie klaar zetten.

Echt vakantie heb ik eigenlijk niet gehouden, ik ben vol aan de bak gegaan met de studie aromatherapie, en heb mijn diploma behaald. Daar hebben jullie vorige week al over kunnen lezen.

Vakantie is en blijft ook een heel raar principe in mijn hoofd, nu ik al ruim een jaar thuis zit met een burn-out. Ik hoef nooit naar mijn werk, ik heb nooit een echte to-do-list. Ik doe wat ik aan kan, ik doe wat ik wil doen en ben vooral opzoek naar waar de grens ligt en waar ik moet stoppen.
Dat heb ik de afgelopen weken dan ook gedaan, met af en toe een artikel tussendoor voor jullie.

Ik kan dus niet zeggen dat ik heerlijk uitgerust terug ben, maar het was wel heel lekker om even weer een stapje terug te zetten en met nieuwe dingen bezig te zijn.

Ik haalde zoals hierboven benoemd al is mijn diploma aromatherapie, ik begon met de opzet van een eigen bedrijf in aromatherapeutische producten. Mijn vriend en ik kochten een elektrische fiets waarmee ondertussen al flink wat kilometers zijn gemaakt.
We waren nog nooit zoveel samen en dat ook dat zonder ook maar een discussie of irritatie allemaal prima verloopt is ontzettend fijn.

Een heerlijke vakantie dus, die nu helaas ten einde is. Jullie kunnen weer meer artikelen van mij verwachten, en ik? Ik heb er weer helemaal zin in om artikelen te schrijven, onderwerpen uit te zoeken en mij weer helemaal te focussen op artikelen schrijven.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.