Persoonlijk,  review,  Zelf liefde

BY WIESJE LONDON – Hand poured soy wax melts review

Het is niet onder stoelen of banken te steken dat ik gek ben op geurkaarsen en wax melts. Een grote verzameling heb ik ondertussen opgebouwd en standaard krijg ik met mijn  verjaardag wel een geurkaars of wax melts cadeau.  Vandaag ligt de focus op een nieuw bedrijf, en wat voor een bedrijf. Alles handgemaakt en alleen met natuurlijke producten. BY WIESJE LONDON is born!

Wat deze wax melts onderscheidt van anderen is dat deze puur en alleen van natuurlijke producten zijn gemaakt, de basis is soja was waardoor de damp die vrijkomt bij het branden niet giftig is, de wax melt schoner opbrandt, de brander gemakkelijker te reinigen is en je langer kunt genieten van je geur in verhouding tot paraffine.
wiesje1

Naast dat soja wax een natuurproduct is zijn de ingrediënten die gebruikt worden allemaal cruelty free. Wiesje kijkt verder dan alleen het product,  haar verpakkingen zijn ook nog eens biologisch afbreekbaar.  Hier kan ik alleen maar heel enthousiast over worden.
wiesje2
Wat ik een ontzettend leuk detail vind zijn de bloemblaadjes die verwerkt zijn in de wax melt. Dit geeft net even een extra touch en maakt het product helemaal af. Mijn standaard voorraad bestaat voornamelijk uit felle kleuren, maar door dit product wit te houden en hier door middel van bloemblaadjes iets extra’s aan mee te geven straalt dit product luxe en vrouwelijkheid uit. Ook vind ik wit net even wat mooier branden, in plaats van al die felle kleuren die de aandacht trekken.

De wax melt komt in een bar waar je stukjes af kunt breken om te branden, erg handig en duurzaam en zo heb je langer plezier van je geur. 1 stukje heeft ruim 8 uur brandtijd!

De geuren

Er zijn op dit moment drie verschillende geuren uitgebracht, Infinity, Nova en Violet.  Het leuke aan deze geuren is dat ze net als bij een parfum zijn opgebouwd uit verschillende geurlagen.

Infinity – damson plum, rose & patchouli
Top notes: plum, cassis, rose, bergamot, orange.
Heart notes: black cherry, prune, cinnamon, clove, nutmeg.
Base notes: patchouli, vanilla, tonka bean, candy, musk.

Nova – lemongrass & Ginger
Top notes: lemongrass, lime, lemon, orange.
Heart notes: geranium, cinnamon, ginger.
Base notes: patchouli, cedar, nutmeg.

Violet – black plum & rhubarb.
Top notes: rhubarb.
Heart notes: pear, peach.
Base notes: plum, blackberry

wiesje3

Wiesje omschrijft de geuren als volgt:
Nova is voor mij heel fris en doet me denken aan lente en zomer. Deze geur geeft me energie en positieve vibes, heel mooi en net zo fris.

Violet is voor mij de perfecte geur om te branden terwijl je een romantische date-avond hebt, op de bank knuffelt met een klein drankje en samen wat praat, of terwijl je je typische zelfzorg-zondag hebt, terwijl je die me-time hebt in de badkamer, omringd door je favoriete huidverzorging met deze mooie geur op de achtergrond, gewoon heerlijk.

Infinity is een
zeer luxe geur, ik ben dol op deze geur. Ik wist meteen dat ik deze geur naar buiten moest brengen. Ik hou van het branden van deze geur in mijn woonkamer in onze gezellige flat in Londen, ik kan dit elke dag de hele dag ruiken, dit klinkt misschien een beetje vreemd, maar deze geur is dromerig, vandaar dat ik deze geur de naam gaf; infinity. Ga zitten met je notitieboek, schrijf al je doelen op, neem even de tijd om diep adem te halen en schrijf meerdere en grotere doelen op. Een geur die je motiveert en inspireert, een echte aanrader, als je het mij vraagt.

Ben jij nou benieuwd geworden naar deze prachtige producten? Zorg dat je niks meer mist door BY WIESJE LONDON te volgen op instagram, of bekijk eens haar website.
Bestellen kan via DM op haar instagram account en via de mail, bywiesje@gmail.com.
Een waxmelt bar is 75gram en kost 5 pond.
Ik heb iets leuks voor jullie, wanneer je bij je bestelling vermeld via comewithgrace.nl te komen krijg je 10% korting op jouw bestelling.

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.